Træning

Hvad enten du er ung eller gammel, ny mus i sporten eller en sej, erfaren rotte, er du velkommen til at komme og træne med i Varde BMX Klub.
Ændringer til træning, orientering om løb osv sker via opslagstavlen i klubben eller på Facebook her.
Har du spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du kommer igang med at køre bmx, kan du kontakte Troels Sønderby på formand@vardebmx.dk eller på 28409752

Hold 1 - intro hold

Mandag og onsdag fra kl 17.00-18.30

Her opøves de basale færdigheder til at køre rundt på banen.

 

Hold 2 - øvede

Mandag og onsdag fra kl 17.00-18.30

Træning med meget målrettethed på at lære de grundlæggende teknikker som ”pumpe”, ”rulle” og ”hoppe”.

Hold 3 - meget øvede/løbskørere

Mandag og onsdag fra kl 17.00 - 18.30

Træning med fokus på den individuelle. Her lærer kørerne også meget af hinanden og hjælper ofte hinanden med at komme videre. For løbskørere vil der ofte også være torsdagstræning samt ekstra træning i andre klubber. Følg med på facebook.

Under træningen

Har du eller dine forældre spørgsmål til træningen henstilles til at spørge trænerne efter endt træning og ikke i pauserne eller under selve træningen.

Mød altid i god tid. Det er vigtigt at være fremme i god tid forud for træningen og deltager med fuld opmærksomhed indtil træningen er slut.

Det er en rigtig god ide at deltage i diverse løb – også i andre klubber. Det er med til at udvikle færdigheder og giver et godt indtryk af BMX-sporten som helhed. Spørg andre forældre, trænerne eller medlemmer af bestyrelsen, hvordan I bliver tilmeldt.

Hvis du har spørgsmål til træningstider mv. kan du kontakte Troels Sønderby på formand@vardebmx.dk eller på 28409752